facebook-icon  linkedin-icon      (719) 471-7566

Boulder Valley Bond Office

Boulder, Colorado

Why

Connecting through experience of place.

The Boulder Valley School District (BVSD) wanted to begin the process of navigating a change in the District’s administrative space planning. The goal was to gain insight into the work styles and furniture solutions that would work best with the BVSD organization and team dynamics, both now and in the future.

How

Ever curious. Ever learning. Ever improving.

It was decided that this process would be started by renovating the District Bond Office into an experimental "test space" so that BVSD could determine the products and planning styles that would be a good fit for their culture and employee needs and to also provide better efficiency with regard to individual work styles and team interactions.

What

Purposeful, engaging solutions.

The resulting collaborative work space provides an open environment with flexible furnishings, collaborative spaces, and ample daylight.

Project Details

  • Square footage: 3,000 sf
  • Project cost: $5.4M

Design Details

  • Open concept
  • Flexible furnishings
  • Collaborative spaces
  • Daylighting